GündemManşetMekanSağlık

GENÇ UZMAN DİYETİSYEN ÇOTURA, BESLENME VE DİYET DANIŞMANLIĞI OFİSİNİ AÇTI

Beslenme ve sağlık alanında Bodrum’a yeni bir soluk getirecek genç uzman diyetisyen Tuğçe Çotura, geçtiğimiz gün beslenme ve diyet danışmanlık ofisini açtı.

Açılışa, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum Belediye Meclis üyesi Niyazi Atare, Tuğçe Çotura’nın ailesi ve yakınları katıldı. Açılış kurdelesini ailesi ve BODTO Başkanı Mahmut Kocadon ile birlikte kesen genç uzman diyetisyen Tuğçe Çotura, açılış sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Bilgi Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden 2017 yılında mezun oldum. Hemen ardından Okan Üniversitesi’nde yüksek lisans programına başladım ve şu an bitirme projemi hazırlamaktayım. Doğup büyüdüğüm yere geri dönüp mesleğimi icra etmek istedim ve Uzman Diyetisyen Tuğçe Çotura Beslenme ve Diyet Danışmanlığı’nı kurdum. Obezite, diyabet,hipertansiyon, kalp damar hastalıklarının tıbbi beslenme tedavisi, bariyatrik cerahi öncesi ve sonrası beslenme, egzersizde beslenme, yaşlı beslenmesi, gebelikte beslenme,emzirme döneminde beslenme,çocukluk çağı beslenmesi gibi çeşitli dallarda hizmet vermekteyim. Bu danışmanlık merkezini kurarken Hipokrat’ın 2500 yıl önce söylediği ‘Besinler ilacınız,ilacınız besininiz olsun.’ cümlesini temel aldım.  Hedefim danışanlarıma kısa süreli diyet mantığını bir kenara bıraktırıp yaşam şekline göre beslenme düzeni oluşturmayı benimsetmek”.

Uzman Diyetisyen Tuğçe Çotura tarafından açılan beslenme ve diyet danışmanlık ofisi, Yeniköy Mahallesi Severcan Caddesi Zeytindalı Önbahçe Villalarında hizmet verecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu