AsayişGündemManşet

MUĞLA ‘DA HUZURLU SOKAKLAR UYGULAMASI

Muğla İli genelinde toplam 13 ilçede “Huzurlu Sokaklar” uygulaması gerçekleştirildi.

Vatandaşın huzur ve güvenliğinin en üst seviyelere çekilmesi amacıyla Muğla Polisi tarafından çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. Bu bağlamda son olarak Menteşe İlçesi ile beraber toplam 13 İlçede Huzurlu Sokaklar Uygulaması gerçekleştirildi. Söz konusu uygulamaya Muğla Emniyet Müdürlüğünün yanı sıra İlçe Belediye Başkanlıkları, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile  İl Göç İdaresi Müdürlüğü personelleri de katıldılar.

25.05.2018 günü Muğla İli ve İlçelerinde gerçekleştirilen Huzurlu Sokaklar Uygulamasında 81 Ekip ve 274 personel görev aldı. 4 dedektör köpeğin de kullanıldığı uygulamada 33 Sabit Uygulama Noktası 121 Umuma Açık Yer denetlemesi yapıldı. Yapılan denetlemeler neticesinde 1502 Şahıs sorgulanırken, yaralama suçundan aranmakta olan bir şahıs da yakalanarak gözaltına alındı. 1 Şahsa da 383.00 T.L. idari para cezası uygulandı. 106 aracın da sorgulandığı uygulama da bu araçlardan eksikleri görülen  10 araç ile ilgili olarak 4.797.00 T.L. para cezası uygulanarak 2 araç trafikten men edildi.

Her türlü suç oluşumunu engellemeyi, taşınması ve bulundurulması yasak olan her türlü maddeleri tespit etmeyi, suç öncesi ve sonrası kolluk faaliyetlerinin ifası, trafik denetim ve kontrollerinin yapılarak huzur ve güven ortamının sağlanmasının amaçlandığı Huzurlu Sokaklar Uygulaması vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu