ÇevreDünyaEğitimManşet

Erasmus Okullar Arası Değişim Ortakları Bodrum’da

Öğrenciler, Belediyeyi ve Atık Getirme Merkezini Ziyaret Etti

 

Erasmus Programı Okullar Arası Değişim Ortaklıkları (KA229) faaliyeti kapsamında kabul edilen “Sen Yaşatırsan, Ben Yaşarım, Dünya Yaşar” isimli projenin 5 ortağından biri olan Türkiye, diğer 4 ortak ülkenin temsilcilerini Bodrum’da ağırladı.

Koordinatörlüğünü Türkiye’nin yaptığı projede Bodrum Bilim ve Sanat Merkezi ve Gündoğan Nafiz Ilıcak İlkokulu olmak üzere iki okul bulunuyor.

2020 yılı teklif çağrısı döneminde Türkiye koordinatörlüğünde kabul edilen proje, tüm dünyada iklim değişikliği ile mücadele etmek ve bu bilinci yaygınlaştırmak gibi sosyal, kültürel ve ekolojik meselelerin çözümüne odaklanıyor.

Proje kapsamında ortak ülkeler içerisinde yer alan İtalya, Yunanistan, Romanya ve Letonya ülkelerinden gelen öğrenciler ve öğretmenler, Bodrum Belediyesi’ni ziyaret etti. Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Yılmaz, öğrencilerle sohbet ederek Bodrum hakkındaki fikirlerini öğrendi.

Öğrenciler, ziyaretin ardından Bodrum Belediyesi 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi’ne giderek yapılan çalışmalarla ve geri dönüşümle ilgili bilgiler aldılar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu