AsayişGündemManşet

GÖZLERİNİ BAĞLAYIP DAKİKALARCA DÖVDÜLER…

IMG_9045Bodrum’da yaşayan 25 yaşındaki zihinsel engelli genç uğradığı saldırı sonrasında yaralandı. Akçaalan Mahallesinde engelli kardeşi ve annesi ile birlikte yaşayan Hasan Şişman 4 saldırganın bir an önce yakalanmasını istiyor.

İki gün önce akşam saatlerinde arkadaşları ile buluşmak için evinden ayrılan 25 yaşındaki zihinsel engelli Hasan Şişman, bir süre sonra tanımadığı 4 kişinin saldırısına uğradı. Saldırganlar tarafından ilk önce gözleri bağlanan engelli genç tekme tokatlarla darp edildikten sonra kesici alet darbeleri ile yaralandı.

Talihsiz genç dakikalarca işkenceye maruz kaldıktan sonra çevredekilerden de her hangi bir yardım göremeyince sürüklenerek evine gitti.

Yaşadıklarını detay detay anlatan Hasan Şişman şunları söyledi:

“Bir arkadaş daha gelmişti onunla muhabbet ediyorduk. Muhabbet ettikten sonra omuzuma bir el dokundu. Sonra yukarıya baktım, bir baktım tanımadığım kişiler. Dediler, sen bizi tanıdın mı lan dediler, dedim ben tanıyamadım kimsiniz dedim, tanışırız falan dediler. Sonra gözümü bağlamaya başladılar. Ben çırpındım ama bir tane benden üç kat izbandut gibi birisi aldı beni tuttu götürdü karnıma bir şey dayadılar. Sonra ses etmemeye başladım. Neyse götürdükten sonra bir parkın orada gözümü açtılar. Tekme tokat dalmaya başladılar. Ben birisine vurdum yıktım ama bir tekme attım bir kafa attım ama sonra 4 kişi oldukları için bir şey yapamadım. Birisi enseme vurdu, birisi tekme attılar yıktılar beni. Ondan sonra yığıldım yere, sonra suratıma bir tekme geldi. Tekme geldikten sonra yüzümü kapattım, burnumu kırdılar, dişimi kırdılar. Sonra ellerimin üstüne vurdular. Şiş ellerim gördüğünü gibi. Sonra sırtımda morluklar oluştu, belimde.
Sonra bir baktım acı gelmeye başladı karnımdan. Acı geldikten sonra dizlerimi geriye çektim beni tam bıçaklamasınlar diye kesmesinler diye. Dizlerime de vurmaya başladılar sonra kırık ayağıma iyice vurdular. Sonra bir baktım kanlar içinde yerdeyim. Sonra annemi aramaya başladım, aradıktan sonra açmayınca bende eve sürüklenerek gittim. Sonra bir kişiden yardım istedim, telefonla konuşuyordu, oda yardım etmeyince bende sürüklenerek eve gittim.”

İki engelli oğluyla yaşam mücadelesi veren anne Azize Şişman ise suçluların bir an önce bulunarak cezalandırılmasını istedi.

Jandarmanın olayla ilgili olarak başlattığı soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu