GündemKültür SanatManşet

İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜ KUTLANDI

IMG_071212 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinlikleri kapsamında Bodrum’da bir program düzenlendi. Program yoğun ilgi gördü.

Konacık Mahallesi’ndeki Herodot Kültür Merkezi’ndeki programa Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediyesi Başkan Vekili Kemal Orman, Bodrum Askerlik Şube Başkanı Yarbay Hakan Ulukan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ömer Faruk Karaşahin, İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin, İlçe Müftüsü Dr. Ali Ünal, gaziler, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program İstiklal Marşı şairimiz Mehmet Akif Ersoy ve tüm şehitlerimizin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Hüseyin Turgut Karabağlı Ortaokul Müdürü Erkan Güngör yaptı. Müzik öğretmeni Öznur Bircan’ın Mehmet Akif Ersoy’un hayatı, edebi kişiliği ve sanatı konulu sunumu ile devam eden programda, öğrenciler şiirler okuyup, oratoryo sunumları yaptılar.

Program sonunda İstiklal Marşı okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ve protokol tarafından ödülleri verildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu