GündemManşetSpor

KARATE TURNUVASINDA BÜYÜK BAŞARI

Bodrum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih UzunluluBodrumlu karatecilerimiz İstanbul’da düzenlenen turnuvadan yine madalyalarla döndü.

Türkiye Karate Federasyonu 2016 yılı Karate Faaliyet Programına alınan 23 Nisan Dünya Çocukları Karate Turnuvası 30 Nisan – 1 Mayıs 2016 tarihlerinde İstanbul Aslı Çakır Alptekin Spor Salonu’nda düzenlendi.

Uluslararası boyutta toplam bin 575 sporcunun iki gün boyunca mücadele ettiği turnuva çok çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu. Bodrum Belediyesi Bodrumspor karate takımından İlayda Çakmak tüm rakiplerini yenerek şampiyon olurken diğer bir sporcumuz Gaye Damla Dur ise tüm rakiplerini yenip yarı final maçında maçın berabere bitmesi üzerine hakem kararı ile yenilerek üçüncülük kürsüsündeki yerini aldı. Turnuvaya katılan diğer sporcularımız Berfin Karakurt ve Ceren Demir başarılı maçları ile göz doldurdular.

Bu büyük organizasyonu bir altın ve bir bronz madalya ile tamamlayan takımın teknik direktörü ve aynı zamanda Bodrum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Uzunlulu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
‘’Başarı grafiği her geçen yıl daha da artarak zirveye çıkan takımımızla ne kadar gurur duysam yeridir, geçtiğimiz yıl kasım ayında dünya şampiyonu olan sevgili sporcum Kayra Sezgin den sonra tüm sporcularımızın ve ailelerinin inanç ve motivasyonların da büyük bir artış oldu, bu da sporcularımızın başarılarını fazlasıyla etkilemeye başladı.  Önümüzdeki aylarda yurt dışında iki uluslararası turnuvaya katılarak sporcularımızın bilgi ve birikimlerini daha da fazla arttırmayı hedefliyoruz. İstanbul da ki bu büyük organizasyonda başarı kazanan ve kazanamayan ama aslanlar gibi mücadele eden,  kalpleri küçük yürekleri büyük sporcularımı ve ailelerini kutluyorum‘’ dedi.

Uzunlulu, karate spornu destek olan Bodrum Kaymakamına, Belediye Başkanına ve Bodrumspor Kulüp Başkanına teşekkür etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu