AsayişGündemManşet

19 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ: 5 YARALI

Bodrum-zincirleme kazaMilas-Bodrum Karayolu Güvercinlik Mahallesi çıkışında yaşanan trafik kazasında 2’si ağır toplam 5 kişi yaralandı. 19 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında çok sayıda vatandaş ölümden döndü.

İşçi servisleri, yolcu minibüsü, otomobiller, kamyon ve de motosiklet, hepsini aynı kazada buluşturan ise tamda yolun viraj kısmına dökülen araç yağı oldu. Birçok araç ve içinde bulunanla kazayı yara almadan atlatırken 34 HJE 20 plakalı motosiklet sürücüsü o kadar şanslı değildi. Kaza sırasında motosikletiyle kamyonun altına giren sürücü ağır şekilde yaralandı.

Yaşanan zincirleme trafik kazası sonrasında olay yerine Acil Sağlık ekipleri ve itfaiye sevk edildi. Trafiğe kapanan yolda Bölge Trafik ekipleri ve Jandarma başka kazaların yaşanmaması için emniyet tedbiri alarak kazayı soruşturmaya başladı.

Kazada yaralanan, Rıdvan Çırak, Mehmet Captuğ, Günay Çelik Bodrum Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken Okan Gümüş ile Hakan Öğer isimli ağır yaralılar ise özel hastanelere sevk edildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu