AsayişManşet

Otomobil Alevlere Teslim Oldu

Alevler Bir Anda Her Yeri Sardı

 

Gece saatlerinde Bodrum’dan Turgutreis istikametine seyreden N.E. idaresindeki 35 EER 77 plakalı otomobil, Turgutreis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne yaklaştığı sırada sürücüsünün kontrolünden çıktı.

Önce kaldırıma çarpan araç daha sonra orta refüje çarptı. Yan yatan otomobil, yanmaya başladı. Araç sürücüsü N.E. ile araçta yolcu olarak bulunan Y.Y., vatandaşlar tarafından dışarı çıkarıldı. 2 kişi çıkarıldıktan 15 saniye sonra otomobil alevlere teslim oldu.

İhbar üzerine polis, 112 Acil Sağlık ve itfaiye ekipleri kaza yerine sevk edildi. Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekipleri, alev alev yanan araca müdahale etti. İtfaiye ekiplerince söndürülen otomobilin ise neredeyse tamamen yandığı görüldü.

Kazada yaralanan ve alkollü olduğu  tespit edilen sürücü ve yolcu 112 Acil Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılırken hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Babaeski escort bayan

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu