ManşetSpor

Taşdemir: “Zorluklarla Boğuşmayı Öğrendik”

Bodrum FK'da Hazırlık Sürüyor

 

Bodrum Futbol Kulübü ligin 22’inci haftasında kendi evinde Sakaryaspor’u ağırlayacak. Karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip taraftarı önünde rakibini yenerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Ligin çok çekişmeli gittiğini söyleyen Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Play-Off’taki yerimizi sağlamlaştırmanın derdindeyiz. En kötü ihtimalle geçen sene yaşadığımız o coşkuyu tekrar yaşamak istiyoruz” dedi.

Trendyol 1’inci Lig 22’inci hafta karşılaşmasında Bodrum FK, Cumartesi saat 13.30’da sahasında Sakaryaspor’u konuk edecek. Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesislerinde mücadelenin hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekipte, sakatlıkları bulunan Kenan Özer, Süleyman Özdamar ve kaleci Diogo Sousa maçta forma giyemeyecek. Ligde Gençlerbirliği’ni 1-0, Ümraniyespor’u 2-1 yenerek galibiyet serisi yakalayan yeşil-beyazlı ekip taraftarı önünde Sakaryaspor’u yenerek çıkışını sürdürmek istiyor. Ligin iddialı takımlarından olan Bodrum FK, Play-Off hattında 38 puanla 4’üncü sırada bulunuyor.

Zorlu bir rakibe karşı mücadele edeceklerini ancak zorluklarla mücadele edebilmeyi öğrendiklerini söyleyen Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Galibiyet serisinin 2’si yakalandı ama her geçen hafta daha da zorlaşıyor. Ligin gidişatı bizim açımızdan ve her takım açısından çok farklı özellikle Eyüpspor’un, Giresun’a puan kaybetmesiyle bu ligde her şeyin olabileceğini hepimiz bir kere daha gördük. Dolayısıyla bizde bu ligde var olmaya çalışıyoruz. Şampiyonluk şarkıları bizim için daha erken, biz birazcık daha gerçekçi bakıyoruz. Play-Off’taki yerimizi sağlamlaştırmanın derdindeyiz. En kötü ihtimalle geçen sene yaşadığımız o coşkuyu tekrar yaşamak istiyoruz. Alttan da takımlar geldi, Bolu eklendi. Diğer haftalarda sürpriz bir takımda çıkış yakalayabilir. İçeride üst üste 2 maç oynuyoruz. Zor maçlar, Sakarya iyi bir takım ve her sene şampiyonluk kovalayan bir takım. Her maç bizim için zor zorluklarla boğuşmasını öğrendik daha da geliştirmeye devam edeceğiz. Her skora açık bir maç inşallah bütün doğruları yapıp kazanan taraf oluruz. Kenan’ın hem sakatlığı var hem de cezalı durumda. Süleyman Özdamar’ın bir sakatlığı var 3-4 maçta bizimle olmayacak ve Diogo’da sakat o da 3-4 hafta bizimle olamayacak” dedi.

Bodrum FK’nın genç yeteneği Ege Bilsel ise, “Yuvama döndüğüm için çok mutluyum, alt yapısında beri bu kulüpteydim. Kendimi ispatlayıp Antalya’ya gittim. Tekrar buraya geldim, takım çok iyi. Süper Lige çıkmaya oynuyoruz ve buna inanıyoruz. Zorlu bir maçımız var inşallah Sakaryaspor’u yenip yolumuza güzel devam edeceğiz” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu