AsayişEkonomiGündemManşet

GÜMBET ESNAFI DA MODAYA UYDU

gÜMBET-Marka ürünlerin avukatları tarafından Bodrum’da imitasyon ürün tespit çalışmaları sürerken, önceki gün Çarşı Mahallesinde yaşanan kepenk kapatma olayı bugün de Gümbet Mahallesinde yaşandı.

Marka ürünlerinin avukatlarının Gümbet’e geleceğini duyan esnaf hızlı bir şekilde ürünleri toplayarak kepenklerini kapatırken, çevreden geçen turistlerde bu anları meraklı gözlerle izledi. Bazı turistler esnafa ne olduğunu sorarken, Ayaz Caddesinin bazı bölümlerinde kepenklerin kapanmasıyla birlikte kış mevsimini andıran görüntüler oluştu.

ÇARŞI ESNAFI TEPKİ GÖSTEREREK EYLEM YAPMIŞTI

Önceki gün Çarşı Mahallesinde de aynı görüntüler yaşanmış, kepenk kapatan esnaf İskele Meydanında eylem yapmıştı. İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş’ın eylemci esnaflarla görüşmesinin ardından esnaflar olaysız bir şekilde dağılarak işyerlerini yeniden açmışlardı. 

Gümbet Mahallesinde bulunan esnaflarda toplu hareket edeceklerini belirterek duruma tepki gösterdiler. Turizm sezonunun da kötü başladığını belirten esnaflar, yetkililerden konuyla ilgili destek beklediklerini söylediler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu