AsayişManşetVizyondakiler

12 Şüpheli Tutuklandı

Jandarma 3 Günde 12 Olaya Müdahale Etti

 

Muğla İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler son 3 günde 12 Göçmen Kaçakçılığı olayına müdahale etti.

Konuya ilişkin yapılan açıklama şu şekilde:

“Muğla ilinde göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti olaylarının engellenmesi ve düzensiz göç hareketlerinin kontrol altına alınması maksadıyla 01 – 04 Ağustos 2023 tarihleri arasında icra edilen faaliyetler esnasında Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından (12) göçmen kaçakçılığı olayına müdahale edilmiş, olaylarda (68) düzensiz göçmen yakalanmıştır.

Bu kapsamda; göçmen kaçakçılığı olaylarına karışan (21) şüpheli/organizatörden (12)’si tutuklanmış, (9) şüpheli/organizatör adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır. Göçmen Kaçakçılığı olaylarında kullanılan (6) araç, (2) bot, (2) bot motoru ve muhtelif malzemeler ele geçirilmiş, yakalanan (68) düzensiz göçmen sınır dışı edilmek üzere Ula Geri Gönderme Merkezine teslim edilmiştir.

Muğla ilinde toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti olaylarının engellenmesi ve düzensiz göç hareketlerinin kontrol altına alınması maksadıyla çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu