EğitimGündemManşet

SİNEMAYA GİTMEYEN ÇOCUK KALMASIN

Milli Eğitim Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) arasında sağlanan iş birliğiyle öğrencilerde ve toplumda milli ve kültürel değerler yönünde farkındalık oluşturmak, topluma ve kişiye yararlı olacak temel değerleri gündeme getirerek hayata hazırlama, kültürel, sosyal ve duygusal gelişimlerine katkıda bulunmak, öğrencilerin hayal gücünü geliştirmesine imkan sağlamak, anı kültürü oluşturmak ve çevresine daha duyarlı bireyler yetiştirmek amacıyla Bodrum’da ‘Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın’ etkinliği düzenlenmeye başladı.

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organizasyonu ile toplam 5 bin 317 Ortaokul öğrencisinin katılımıyla 24.10.- 23.11.2018 tarihleri arasında Bodrum Cinemarine (Oasis) – Bodrum Cinemaximum (Midtown)  da Ayla  filmi izlenecek.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin’in de katıldığı sinema etkinliği, Bitez Gülümser Mehmet Danacı Ortaokulundan 540 öğrencinin katılımıyla bugün başladı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu