EkonomiGündemManşet

BESİAD İŞ DÜNYASINI BULUŞTURDU

Bodrum Esnaf ve Sanayici İşadamları Derneği (BESİAD) tarafından Bodrum ve çevresindeki iş insanlarının birbirleriyle olan ticaret hacimlerinin gelişmesi amacıyla düzenlenen BESİAD İş Zirvesi, bu yıl yedinci kez yerli ve yabancı iş insanlarını bir araya getirdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından 7. Uluslararası İş İnsanları Zirvesi’nin açılış konuşmasını yapan BESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Köroğlu, katılımcılara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

BESİAD tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iş zirveleriyle, Bodrum ekonomisini canlandırmayı, yeni faaliyet alanları yaratarak, iş insanlarının birbirleriyle olan ilişkilerini güçlendirmek amacını taşıyan iş zirvesinde bu yıl daha seçici davrandıklarını söyleyen Emre Köroğlu,  firmaların gösterdikleri ilgiden memnun olduklarını ve zirvelerin hedeflerine ulaştığını görmekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Bodrum’da yakın dönemde faaliyete başlayan OYAK Yatırım Bölge Müdürü Pınar Sarıahmetoğlu’nun firmaları hakkında bilgi vermesi ve yatırım alanındaki son değişiklikleri anlatmasının ardından, firmaların birbirilerini tanımaları için yaptıkları görüşmelere başlandı.

Bu yıl yurtdışından ve Ege Bölgesi’nden toplam 55 firma katılımıyla gerçekleşen iş zirvesi için bir açıklama yapan BESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Köroğlu, iş insanlarını bir araya getirdikleri zirvenin yapılmasındaki temel amaçlarının, Bodrum yerel ticaretini arttırabilmek olduğunu vurguluyor.

Bodrum’a artı değer kazandırmayı hedeflediklerini belirten Köroğlu, bu amaçla BESİAD üyelerinin, şehir dışından gelen firmalarla kaynaşmasını sağlayarak, hem bodrum ekonomisine, hem de global ekonomiye bir katkı sunduklarını belirtti. Emre Köroğlu açıklamasında TÜRKONFED ve GESİFED’in de katılımıyla gerçekleşen 7. Uluslararası İş İnsanları Zirvesi’nin Türkiye geneli ile iş hacminin arttırılmasında da önemli rol oynayacağına inandıklarını söyledi.

Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, GESİFED Başkanı Av. Aysun Nalbant, BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Yunan Adaları Ticaret Odası Başkanı Dimitris Sarantis’in de katıldığı Ramada Resort Bodrum’da devam eden 7. Uluslararası İş İnsanları Zirvesi, 22. Nisan Pazar günü sona erecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu