GündemManşetSiyaset

ANKARA’YA ÇIKARMA YAPACAKLAR

AKP Bodrum-İlçe Bşk.Bodrum AK Parti İlçe Başkanlığı, 14 kişilik bir heyet olarak Ankara’ya gidiyor.

Salı günü Ankara’da yapılacak olan grup toplantısına katılacak olan AK Parti Bodrum heyeti bu akşam hava yolu ile ilçeden ayrılıyor.

İlçede yapılması planlanan ve hala yapımı devam eden projeler hakkında görüşmeler yapacak olan AK Parti heyeti yeni projeler içinde ön görüşmelerde bulunacak. Bodrum AK Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Bu akşam, yürütme kurulundaki 14 arkadaşımla birlikte yola çıkıyoruz. Yarın grup toplantısına katılacağız. Toplantının ardından önce teşkilat başkanlığımızı ziyaret edeceğiz daha sonra bakanlıklardan aldığımız randevular doğrultusunda Çarşamba gününe kadar çalışmalarımızı sürüdüreceğiz ve Çarşamba akşamı geri döneceğiz.” dedi.

Dolu bir çanta ile Ankara’ya gideceğini belirten Demiralp sözlerine şöyle devam etti:
“Şuanda var olan projeler belli ama Bodrum ile ilgili olması gereken bizim talep ettiğimiz farklı projelerde var. O projelerle ilgili de ön görüşmeler yapacağız. Bunula ilgili önümüzdeki günlerde bir basın açıklaması yapmayı düşünüyoruz. Ayrıca, bölgenin 2016 turizmi ile ilgili olan sıkıntılarını Turizm Bakanımıza aktaracağım. Ocak ayı içerisinde sayın bakanımız Muğla’ya gelecekler. Muğla’da geniş katılımlı bir toplantı olacak. Bunun ilk çalışmaları sektör temsilcileri ile burada bizler yaptık. Bu çalışmalarla ilgili bakanımıza ön bilgi vereceğim.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu