EğitimGündemManşet

BODTO’DA KARİYER EĞİTİMİ

Bodrum Ticaret Odası-BODTOBodrum Ticaret Odası (BODTO) tarafından yürütülen eğitim çalışmaları kapsamında düzenlenen seminerden bir yenisi daha gerçekleştirildi.

BODTO Konferans Salonunda düzenlenen “Yeniliklere Dayalı Kariyer Geliştirme ve Planlama” konulu seminere ilgi yoğun oldu.  Kariyer planlamasının işletmeye ve çalışanlara sağladığı yararların anlatıldığı eğitime, BODTO’na üye işletmelerin insan kaynakları departmanlarındaki görevliler katıldı.

“Kariyer planlamak hayatınızı planlamaya benzer, bunun için karşınızdakinin yetkinliklerini iyi saptayabilmeniz önemlidir.” diyen Eğitmen Gaye Önsel eğitimde, yetkinliklere dayalı kariyer planlama ve yedekleme eğitimi ile katılımcılara, pozisyonlara özgü kariyer planlamasının önemini anlayarak organizasyonlarda kariyer geliştirme sisteminin
işleyişi hakkında bilgiler sundu.

İzgören Akademi’de İnsan Kaynakları Yöneticiliği görevini yürüten Gaye Önsel, kurumsal kariyerde başarılı olmalanın püf noktalarını yaptığı açıklamada şu ifadeleri anlattı:
“Kurumsal kariyerde, insan kaynaklarına önemli roler düşüyor. Bunlardan bir tanesi kariyer araçlarını iyi kullanıyor olmaları ama bunun yanı sıra işini seven ve mesleğine uygun kişileri seçiyor olmaları. Çalışanlara da rol düşüyor tabi ki, bireysel kariyerlerini yönetmeleri ve kurumun kariyer olanaklarından faydalanmaları.” dedi.

Saat 17.00’ye kadar süren eğitimde katılımcıların soruları da cevaplandırıldı.

BODTO’nın 25 Aralık günü gerçekleştireceği yeni eğitim semineri ise “Perakende ve Mağaza Yönetimi” olacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu