EğitimManşetSpor

Belediyeden Çocuklara Bir Kurs Daha

Bodrum Belediyesi’nden Ücretsiz Futbol Kursu

 

Bodrum Belediyesi, yaz tatili süresince çocuklara ve gençlere yönelik ücretsiz yaz kurslarına Futbol Kursunu da ekledi.

Yaz kursları kapsamında düzenlenen Gitar Kursu kayıtları sürerken Futbol Kursu da yaz tatili süresince 9/12 yaş grubu çocuklara yönelik olarak Mumcular, Göltürkbükü ve Turgutreis mahallelerinde gerçekleşecek.

Gençlerin kişisel gelişiminden yeteneklerinin keşfine, sosyal beceriler kazandırılmasından spora kadar birbirinden önemli kurslar vermeyi sürdüren Bodrum Belediyesi, çocukları spor ve sanatla buluşturmak için hazırlamış olduğu kurslar kapsamında geleceğin yetenekli gençlerini yetiştirmek üzere futbol kursları düzenliyor.

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından çocukların daha verimli zaman geçirmesine yönelik hazırlanan kurslar, yaz tatili süresince devam edecek.

Futbol kursuna katılmak isteyenlerin Bodrum Belediyesi resmî web sitesi www.bodrum.bel.tr adresindeki duyurular kısmından indirecekleri başvuru formunu doldurarak ve 1 adet vesikalık fotoğraf ile Bodrum Belediyesi Evrak Kayıt birimine başvuru yapması gerekmektedir.

Son başvuru tarihi 12 Ağustos 2022 olup başvurular mesai bitimine (17.30) kadar yapılabilecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu