ÇevreGündemManşet

 

Beklenen fırtına ve sağanak yağış, Milas’ta gece saatlerinde etkili oldu. Kuvvetli rüzgârın etkisiyle reklam tabelaları yerinden söküldü, bazı ağaçların dalları kırıldı. Yetkililer, gün boyu aralıklarla devam etmesi beklenen kuvvetli sağanak yağış ve fırtınalı havaya karşı dikkatli olunması konusunda uyarılarda bulundu.

Fırtınada Halilbey Bulvarı üzerinde yer alan Milas Anadolu Lisesi önündeki reklam tabelaları yerinden söküldü. Tabelaların şans eseri arka tarafa doğru eğilmesi sonucunda herhangi bir sıkıntı yaşanmadı.

İsmetpaşa Mahallesindeki Zafer Caddesinde ve 23 Nisan Bulvarındaki Adliye kavşağının olduğu bölgedeki ağaçların dalları fırtınaya dayanamayarak kırıldı. Kırılan dallar buldukları yerdeki kaldırımların kapanmasına neden oldu.

Yetkililer gün boyu belli aralıklarla devam etmesi beklenen kuvvetli sağanak yağış ve rüzgârlı havaya karşı uyarılarda bulunarak; “Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgâr ve kıyı kesimlerde oluşabilecek hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.” dediler.

Kaynak: habermilas.com

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu