Manşet

Projeleri ile Öne Çıkan Güvercinlik Mahalle Muhtar Adayı Gökhan UÇAR

 

2 ay önce adaylığını açıklayan ve o günden bu yana çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayan Gökhan UÇAR, seçmenleri sandığa davet etti. Bölgenin sevilen esnaflarından olan Uçar, değişimden yana olan, gençliğe destek vermek isteyen tüm Güvercinlikli hemşehrilerinden destek istedi.
Güvercinlik Mahallesi’nde muhtar adayı olan Gökhan UÇAR, Projeleriyle beğenileri topluyor.
Bodrum’un giriş kapısı aynı zamanda çıkış kapısı da olan Güvercinlik Mahallemizin kronikleşen bazı sorunları vardır.

En büyük sorunlarımızdan birisi olan İstanbul-Bodrum trafiğinin mahallemizden geçmesi ve bu zamana kadar birçok ölümlü, yaralanmalı ve sakat yatağa mahkum vatandaşlarımız vardır. Halk toplantılarında üst geçit veya alt geçit için taleplerimizi bu zamana kadar ilettim. Alternatif çözüm olarak EDS (eds elektronik denetleme sistemi) projelerimizin başında yer almaktadır.

Güvercinliğimizin giriş yeri tam belli değildir. Turizmden nasibimizi almak ve daha çok ziyaretçilerin balıkçı kasabamıza çekmek için Hoşgeldiniz tabelası.

Sahil genişletme çalışmaları ile denize giriş yerlerin arttırılmasını sağlayacağız.

Balıkçı barınağı düzenleme projesi

Yaya Yolu Projesi: Yol kenarlarında düzensiz park nedeni ile özellikle çocuklu aileler ve yaşlılar için güvenli ve kullanışlı yaya yolları oluşturmayı amaçlıyoruz.

Güvenlik kamera sistemleri ile bölgemiz 7/24 izlenebilir durumda olacaktır.

Muhtarlık Maaşı ile 5 Üniversite öğrencisine burs vereceğim. Öğrenci bulunamaması durumunda ihtiyaç sahiplerine yardım edeceğim.

Mahalle sakinlerinin ekonomik katkı sağlamaları ve kendi ürünlerini pazarlamaları için birlik ve beraberliğimizi arttırılmasına yönelik düzenlenecek panayır, aşure şenliği, balık festivali gibi kermesler de Uçar’ın projeleri arasında yer alıyor.

Muhtarlık whatsapp ve sms bilgilendirme servisleri kurulacak.

Mahallemizin duyuruların yapıldığı web sitesi kurulacak.

Aylık Mahalle Toplantıları yapılacak.

Çocuk parkları ve spor alanları düzenlenmesi, aydınlatmasının arttırılması, yeni oyuncakların ilave edilmesi ve çocuklarımızın spor yapabileceği futbol sahası taleplerinde bulunacağız.

Yardımsever Muhtar: Mahallemizde yaşayan engelli,yaşlı ve hastalar ile gerçekten ihtiyacı olan mahalle sakinlerimizi tespit edip yaşamlarını kolaylaştırmak ve ihtiyaçlarını gidermek üzere çalışma yapacağız.

Kedilerin yaşamı artık daha kolay : Mahallemizde yaşayan sokak hayvanlarını olumsuz hava koşullarından korumak ve yaşamlarını kolaylaştırmak için mahallemizin belirli noktalarına belediyemizden kedi evleri talebinde bulunacağız. Ayrıca sokak hayvanların kontrol ve denetim altına alınması yaşanan sorunların çözümü için Belediyemizle iş birliği içinde olacağız.
Diğer muhtar adaylarına da başarılar dileyen Güvercinlik Muhtar Adayı Gökhan UÇAR , “31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerin başta Güvercinlik Mahallesi olmak üzere, ülkemize hayırlı
uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
GÖKHAN UÇAR Kimdir ?
1986 Bodrum Kumköy doğumluyum. Eğitim hayatım Karadeniz Teknik Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı, Lisansımı Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Mezunu olarak bitirdim. 24 yaşımda Uçarsoft Bilişim firmamı kurmuş hala aktif olarak bilişim-reklam-tanıtım hizmetleri vermekteyim. Evliyim ve 2 çocuk sahibiyim.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu