GündemManşetSiyaset

Başkan Adayı Mandalinci: “Üreticilerimizin yanında olacağız”

Vatandaşlardan Mandalinci'ye İlgi

 

CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, Bodrum’da tarımın, üreticinin desteklenmesine yönelik geçen dönem çok önemli çalışmalara imza attıklarını hatırlatarak, “Çiftçimizle her zaman omuz omuza vererek çalışacağız” dedi.

Önceki gün sabah saatlerinde Konacık bölgesinde Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ile MUSKİ Bodrum Şubesi’ni ziyaret ederek çalışmalarına başlayan Başkan Adayı tamer Mandalinci daha sonra Bodrum Merkezinde seçim çalışmalarına devam etti. Atatürkçü Düşünce Derneği Bodrum Şubesi, Bodrum Kent Konseyi, Bodrum Ziraat Odası, Bodrum Belediyesi Deniz Müzesi, Sivaslılar Derneği, Halk Eğitim Müdürlüğü’nün kurs merkezini ziyaret eden Mandalinci gittiği yerlerde ilgiyle karşılandı. Atatürkçü Düşünce Derneği’nde Atatürk rozeti takılan Mandalinci, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Arif Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile fikir alışverişinde bulundu.

Bodrum merkezde esnafı ziyaret eden Mandalinci, vatandaşlar tarafından sevgi ve ilgiyle karşılandı.

Ziyaretleri sırasında Bodrum’un sorunları ve çözümüne ilişkin projeleri hakkında bilgi aktararak son 5 yılda yapılan çalışmalara ilişkin de bilgiler veren Başkan Adayı Tamer Mandalinci:

“Bodrum doğasıyla, deniziyle, kültürüyle dünyanın gözbebeği. Bunları korumazsak, bu güzellikler kaybedilirse Bodrum, Bodrum olmaktan çıkar. Cennet kentimize 500 kilometreye yakın kanalizasyon borusu döşendi, atıksu arıtma kapasitesi yüzde 40’lardan 92’lere çıkarıldı. Kadınların korunmasına, aile bütçelerine katkı sağlamalarına yönelik, gençlere yönelik önemli projeler hayata geçirdik. Yaşlılarımızın, hastalarımızın hep çağrılarına koştuk. Yaşanan ekonomik krizde dar gelirli ailelerimizin yanında olduk. Daha birçok projeye imza attık. Hem de bunları insanların evlere kapanmasına, Bodrum’a yoğun göçe neden olan pandemiyle, afetlerle, orman yangınlarıyla mücadele ettiğimiz dönemde, kısıtlı bütçemizle gerçekleştirdik. Tabi bu altyapı yatırımları yollarda da ciddi sorunlara yol açtı. Vahşi yapılaşmaya karşı durmaya çalıştık ama bu konuda belediyenin yetkisi bir yere kadar. Şimdi yeni bir döneme giriyoruz. Sorunları yerinde yaşamış Ahmet Aras başkanımızın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması Bodrum için büyük şans, kendisiyle uyum içerisinde sorunları kararlılıkla aşacağız. Öncelikle su, ardından kanalizasyon, arıtma, yol ve trafik sorunlarını Büyükşehir’in desteğiyle kısa sürede çözeceğiz. Altyapının yanında halka dokunan projelerimizi de tek tek hayata geçireceğiz.”

Kızılağaç’ta iftara katıldı

Kızılağaç Mahallesi’nde, Bodrum Belediyesi’nin organizasyonuyla düzenlenen iftar yemeğine katılan Başkan Adayı Mandalinci, Ramazan ayının hayırlara vesile olması dileklerinde bulundu.

Karaova bölgesinde halk buluşması

Pınarlıbelen Mahallesi Etrim Mevkiinde halk buluşmasına CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı, CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın, geçmiş dönem Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, Belediye Meclis Üyesi adayları, CHP kadın ve gençlik kolu başkanları ile birlikte katılan Tamer Mandalinci, yüksek bir oy farkıyla göreve geleceklerine inandıklarını belirterek, 1 Nisan’dan itibaren kendisinin ve belediye meclis üyesi ekip arkadaşlarının, tüm belediye personeliyle halka daha etkin hizmet verebilmek için canla, başla çalışacağını belirtti.

Çiftçinin, üreticinin yanındayız

Mumcular Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifini de ziyaret eden Tamer Mandalinci, bölgeyi tarımsal ve sosyoekonomik yönden daha da kalkındırıcı hamleler yapacaklarını dile getirerek geçen 5 yılda yapılanları örnek gösterdi. Başkan Adayı Mandalinci:

“Çiftçimizin her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Gençlerimize, Tarım Parkı’nda tarımı öğretiyoruz, kurduğumuz tohum merkezinde ata tohumlarımıza sahip çıkıyoruz, AR-GE merkezimizde onları geliştiriyoruz ve gelecek nesillere sağlıklı tarımı öğretiyoruz. Tarım varsa bizim varız. Atamızın, köylünün milletin efendisi olduğu felsefesinden yola çıkarak, köylümüzle, çiftçimizle, üreticimizle her zaman omuz omuza vererek, yanlarında olmaya devam edeceğiz. Ahmet Aras başkanımızın yapmış olduğu çalışmalar, destekler, yeni dönemimde köylülerimizin huzuru, refahı için, işlediği tarım ürünlerinin tüketiciyle daha etkin buluşması için artan bir ivmeyle, artan bir motivasyonla devam edecek. Önümüzdeki beş yıl, bu bölgenin daha da iyi kalkınabilmesi için ben ve belediye meclis üyesi kardeşlerim daha etkin projeler üretecek ve sizlerin de onayıyla bunları hayata geçireceğiz.” dedi.

Başkan Adayı Mandalinci ve beraberindekiler Karaova Spor Kulübü’nün yöneticileriyle de bir araya geldi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu