ManşetSpor

Bodrum FK evinde Göztepe’yi 3 Gole Geçti

29 Puanla 5’inci Sırada

 

Bodrum Futbol Kulübü ligin 17’inci haftasında evinde ağırladığı Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Bu skorla birlikte devreyi Play-Off hattında 5’inci sırada kapatan Bodrum FK’da maç sonu büyük sevinç yaşandı.

Trendyol 1’inci Lig 17’inci hafta karşılaşmasında Bodrum FK evinde Göztepe’yi konuk etti. Maç seremonisinde Pençe- Kilit Harekatında şehit olan 12 Mehmetçik için saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Karşılaşmaya her iki takım hızlı başladı. Bodrum FK soyunma odasına Samet ve Göztepeli Ogün’ün kendi kalesine attığı golle 2-0 önde girdi. Karşılaşmanın ikinci yarısına Göztepe 4 değişiklikle başladı. Karşılaşma Kenan Özer’in penaltı golüyle 3-0 sona erdi. Bu skorla birlikte Bodrum FK’lı oyuncular ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı. Bodrum FK devreyi 29 puanla 5’inci sırada kapattı.

YARIŞIN İÇERİSİNDEYİZ

Devre arasını Play-Off potasında kapattıkları için mutlu olduklarını söyleyen Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “ Hain saldırıda hayatını kaybeden kahramanlarımıza rahmet diliyorum. Ulusumuzun başı sağ olsun. Maç bizim için önemliydi, ilk yarı boyunca inişli ve çıkışlı bir grafik sergiledik. Bazen 90’lar maç kaybettik dolayısıyla bu maçın önemi daha da arttı. Devreye bu şekilde nokta koymak bizim için daha iyi oldu. İkinci yarıya çok daha iyi bir gözle bakabiliriz, daha motive bir şekilde hazırlanabiliriz. Dolayısıyla yarışın içerisindeyiz, Play-Off potası içerisinde olduğum için mutluyum” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu