ManşetSpor

 

Basketboldaki temsilcimiz Çağdaş Bodrum Spor, ligin 6’ıncı haftasında kendi evinde Onvo Büyükçekmece Basketbol Kulübünü konuk ediyor. Karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Bodrum ekibi, seyircisi önünde ligde 2’inci galibiyetini almak istiyor.

Türkiye Basketbol Federasyonu Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Bodrum’un Takımı Çağdaş Bodrum Spor, bu hafta Onvo Büyükçekmece Basketbol Kulübünü konuk edecek. 4 Kasım Cumartesi günü 13.00’da başlayacak maçın hazırlıklarına Bodrum Spor Salonunda gerçekleştirdiği antrenman ile başlayan Çağdaş Bodrum Spor’da hedef, taraftarında desteğiyle karşılaşmadan galip ayrılmak. Ligde çıktığı 5 karşılaşmadan 1 galibiyet, 4 mağlubiyet alan Bodrum ekibi iç saha avantajıyla maçta galibiyete kenetlenecek.

Öte yandan Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından, karşılaşmanın oynanacağı 4 Kasım Cumartesi günü saat 10.00’da Bitez Bodrum Spor Salonu önünden araç kaldırılacağı bildirildi.

Çağdaş Bodrum Spor’da takıma bu sezon katılan tecrübeli oyuncu Can Öğüt, “Öncelikle evet zorlu bir fikstür var ama yeni kurulmuş bir takımız, yeni bir organizasyon. Süper Lige yeni çıktık. Kulüp olarak baktığınız zaman üçüncü senesi ve çok büyük bir sportif başarı bence. Böyle fikstürlerde ben daha önceki kariyerimde de oynadım o yüzden bu ligde her maç zor, kolay maç diye bir şey yok. Çünkü Efes ile de oynasak, Fenerbahçe ile de oynasak bu hafta Büyükçekmece ile oynayacağız. Bizim seviye takımlar için her maç zor o yüzden dediğim gibi bir alışma sürecindeyiz. Takım yeni, oyuncular yeni ilk defa birlikte oynuyoruz. Takım sporlarında özellikle çok kolay değil böyle şeyler. O yüzden vakit geçtikçe, çok idman yaptıkça, birbirimize alıştıkça daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Daha fazla galibiyet alacağımızı düşünüyorum. Özellikle iç sahamızda bence tehlikeli bir takımız. Daha da tehlikeli bir takım olacağız bence. Bunları deplasman maçlarına da yansıtmaya çalışacağız. O yüzden bence vakit geçtikçe, zaman geçtikçe beraber çalıştıkça daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Seyircilerimizin önemli maçlara gelmesi bizim için çok büyük bir destek oluyor. Ev sahibi avantajını onlar geldiği zaman daha iyi kullanabiliyoruz. Daha çok enerji ile oynuyoruz sahada. Dikkat ettiyseniz kendi sahamızda çok farklı enerji ile oynuyoruz. O yüzden bence bu maçta çok önemli bir maç baktığınız zaman fikstürde rakibimiz olacak bir takım Büyükçekmece. O yüzden bu maçı kazanıp en azından Büyükçekmece’yi, Denizli olsun, Samsun olsun böyle takımları altımızda tutmak her zaman bu dönemlerde bence çok büyük avantaj oluyor” dedi.

Çağdaş Bodrum Spor’a bu sezon katılan Berkay Genç ise, “Öncelikle şunu söylemek istiyorum; Ender abiye bana böyle bir şans verdiği için buradan teşekkür etmek istiyorum. Geçen sene de zaten buradaki aile ortamını ve atmosferi görünce ve bana güzel bir teklif gelince hiç düşünmeden ilk teklifim olan Çağdaş Bodrum’u kabul ettim ve gayet memnunum. Çünkü ailevi bir ortama geldiğimi düşünüyorum. Umarım da güzel güzel işlere imza atıp devamını getireceğiz. Şöyle benimde ilk Süper Lig tecrübem, ilk defa adım attım ama sağ olsun kulübümüz, abilerim ve kardeşlerim bana her konuda yardımcı oluyor. Ben de elimden geleni yaparak onlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Maçlarda da inşallah daha iyi şeyler yapıp takıma en büyük katkıyı vereceğimi düşünüyorum.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu