ManşetSpor

Galibiyeti, Cumhuriyet ile Birlikte Kutladılar

Sahasında Şans Tanımadı

 

Hentbol sahalarının Bodrum temsilcisi Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, THF Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 Sezonu 8.hafta maçları kapsamında Bodrum’da Tekirdağ Süleymanpaşa Sportif A.Ş ile karşılaştı.

Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda gerçekleşen mücadelede Denizin Kızları, Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıl kutlamalarına denk gelen maç tarihinde seyircisinin coşkulu desteği ile sahada fırtına gibi esti. Vatan uğruna kan dökmüş tüm şehitler için yapılan saygı duruşu ve istiklal marşının ardından başlayan maçın ilk anlarından itibaren oyunda hâkimiyeti sağlayan Denizin Kızları ilk yarıyı 18-8 skorla tamamlayarak soyunma odasına galip giden taraf oldu.

Maçın ikinci yarısında da seyircinin desteği devam ederken, marşlar ve tezahüratlar eşliğinde oynanan maçta Denizin Kızları ilk yarıdaki mücadeleci tavrından ve kararlılığından taviz vermeyerek, Tekirdağ Süleymanpaşa Sportif A.Ş ile karşısında maçtan 35-23 galip ayrıldı.

Maçın ardından hem Cumhuriyetin 100. Yılını hem de galibiyeti Bodrum’da düzenlenen Kortej ile kutlayan Armada Praxis Yalıkavak Spor’un kadın sporcuları, Cumhuriyet’in başarılı kadınları olarak ülkemizi Avrupa’da da temsil etmek için antrenmanlarına da hız kesmeden devam ediyor. Denizin Kızları, 2023- 2024 EHF Kadınlar Avrupa Turnuvası üçüncü turunda Armada Praxis Yalıkavak Spor takımı, SSV Brixen Sudtirol takımı ile 11 Kasım tarihinde İtalya’da karşılaşacak.

Armada Praxis Yalıkavak Spor, THF 9. Hafta karşılaşmaları kapsamında 4 Kasım Cumartesi günü Çamlıca Spor Salonu’nda Üsküdar Belediyesi ile karşılaşacak. THF Youtube sayfasından canlı olarak yayınlanacak olan maçın başlama saati 16:00 olup, canlı yayın linki Armada Praxis Yalıkavak Spor resmi Instagram hesabından da duyurulacaktır.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu