HayatManşet

Plaj Partisinde Buluştular

Gönüllerince Eğlendiler

 

Bodrum Sağlık Vakfı, özel gereksinimli bireylerimize kafe ve plaj işletmesi ile hizmet veren Muğla Bölgesinde açılan ilk engelsiz plaj olan Özgür Plaj’da plaj partisi düzenledi.

Bodrum’a tatile gelen ya da Bodrum’da yaşayan her özel gereksinimli bireyin ücretsiz yararlanma imkânı bulduğu, özel gereksinimli bireylerin denize taşınmasını sağlayan özel şezlonglar, ahşaptan denize uzanan bir yürüyüş parkuru, tutunarak denize girebilmelerini sağlayacak korkuluklar ve Belediye Cankurtaran Ekibi ile alınan güvenlik tedbirleri sayesinde bireylerimizin özgürce hareket imkanına kavuşturulması Bitez’de bulunan Özgür Plaj’da sağlanmaktadır.

Bodrum Sağlık Vakfı 2015 yılından bu yana Özgür Plaj’da düzenlediği etkinliklerde öğrencilerin fiziksel hareket imkânı kazanarak sosyalleşmesini amaçlıyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Belediyesi, Kefaluka Resort Bodrum, Bodrum Dondurmacısı, Midyeci Şehmus Usta, mekân sponsoru Bodrum Denizcilik ve Yelkencilik Spor Kulübü’nün destekleriyle düzenlenen Özgür Plaj partisinde her yaşta özel gereksinimli birey aileleriyle birlikte plajda yemek yiyip, dans edip, gönüllerince eğlenip denize girme imkânı buldu. Etkinlik sonunda Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na, mekân sponsoru Bodrum Denizcilik ve Yelkencilik Kulübü Başkanı Fulay Özolur’a , Kefaluka Resort Bodrum İnsan Kaynakları Uzmanı İlayda Akkuş’a, Bodrum Dondurmacısı’na, Midyeci Şehmus Usta’nın sahibi ve Bodrum Sağlık Vakfı Velisi İbrahim Özay’a teşekkür belgeleri takdim edildi.

Özel Milas EL ELE Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin de davetlisi olduğu etkinlikte özel gereksinimli bireyler ve aileleri evlerinden vakfa ve belediyeye ait ücretsiz servislerle alınıp plaja getirildi ve tekrar evlerine bırakıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu