Manşet

ADD Bodrum’dan 29 Ekim Etkinliği

Girişimci & Üreten Kadınlar Festivali

 

Atatürkçü Düşünce Derneği Bodrum Şubesi, Cumhuriyet’in kuruluşunun 99. Yılı kutlanmaları kapsamında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Girişimci & Üreten Kadınlar Festivali düzenliyor.

Atatürkçü Düşünce Derneği Bodrum Şube Cumhuriyet coşkusunu ve sevincini yaşamak için tüm Bodrumluları Festivale davet ediyor. Girişimci & Üreten Kadınlar Festivali  28- 29 -30 Ekim tarihleri arasında Bodrum Oasis Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşecek.

Bodrumcitylife.com sitesi yazı işleri müdürü Gülay Ece Harmandaoğlu organize ettiği festivalde etkinlikler ücretsiz olacak. 3 gün boyunca sürecek Girişimci & Üretici Kadınlar Festival’ine 20 çok özel tasarımcı ve üretici stantlar yer alacak. Festival’den elde edilecek  gelir Atatürkçü Düşünce Derneğine bağışlanarak hem üreten kadınlara destek hem de derneğe bir katkıda bulunulması sağlandı.

Festival’in mekân sponsoru Oasis Alışveriş Merkezi oldu.   Bodrum Belediyesi destekleri ile Bodrum’da ilk kez yapılma özelliği de taşıyacak olan Girişimci & Üreten Kadınlar Festivali 3 gün boyunca misafirlerini ağırlayacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu