ÇevreGündemManşet

YENİDEN TROPİK FIRTINA GÖRÜNDÜ…!

Son meteorolojik verilere göre Cuma öğle saatlerinden itibaren bölgemizde yağışlı havanın etkili olması bekleniyor. Bazı hava tahmin sitelerinin modellerine göre Ege Denizi üzerinde tropik fırtına oluşumu görülürken, fırtınanın Bodrum’a çok yakın geçeceği görülüyor.

2018 Eylül ayında da Ege Denizi üzerinde etkili olması beklenen bir tropik fırtına uyarısı yapılmış, uyarı ardından beklenen olumsuzluklar yaşanmamıştı. Son meteorolojik verilere göre ise Cuma öğle saatlerinden itibaren Ege Denizi üzerinden gelecek yağışlı havanın başta kıyı Ege olmak üzere tüm Ege’de etkili olması, yağışlı havanın Pazar gününe kadar ise kıyı Ege’den Batı Akdeniz’e kadar etkili olması tahmin ediliyor.

Bazı hava tahmin sitelerinin modellerine göre ise Ege Denizi üzerine tropik fırtına bekleniyor. Fırtınanın Cuma öğle saatlerinden itibaren ise İzmir’den başlayarak tüm kıyı Ege’de, ardından kıyı şeridinden Akdeniz bölgesinde etkili olması bekleniyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu