GündemManşet

UĞUR DÜNDAR 50.YIL BELGESEL GÖSTERİMİ BODRUM’DA YAPILDI

Geçtiğimiz akşam, Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü’nde “Uğur Dündar 50.Yıl Belgeseli” Gösterimi gerçekleştirildi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Gazeteci Uğur Dündar, Yılmaz Özdil ve çok sayıda vatandaşın katıldığı belgesel gösteriminde duygu dolu anlar yaşandı.

Uğur Dündar ile Belgeselin Yönetmeni Gökmen Ulu’nun katılımıyla gerçekleşen “Uğur Dündar 50. Yıl Belgeseli”Bodrum’da ilk kez gösterildi.

Belgeselin yönetmenliğini yapan Gökmen Ulu belgeseli; “Yarım asırdır toplumun bilgi edinme hakkına hizmet eden çok sevgili ağabeyim, öğrencisi olmaktan onur duyduğum duayen gazeteci Uğur Dündar’ın belgeselini yapma fikri iki yıl önce geldi aklıma. Bu düşünce ustaya saygı ve vefa duygusunun çok ötesinde, Türkiye’nin en güvenilir kişisini herkese anlatmak, gençlere rol model göstermek ve gelecek kuşaklara aktarmak isteğiyle oluştu. Kendisi ile paylaştım, yapmamı uygun görünce çok sevindim ve şevkle kolları sıvadım.” dedi.

Konuşmaların ardından 82 dakikalık belgesel sunumu yapıldı. Gösterim sonunda konuşan Dündar, “halkımızın haber alma hakkını sonuna kadar gerçekleştireceğim ve bin kere dünyaya gelsem yine Uğur Dündar olurdum” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu