GündemManşet

BAŞKAN ARAS’TAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras,yayımladığı bir mesajla vatandaşların Kurban Bayramını kutladı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Kurban Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamasında birliğin, dayanışmanın ve paylaşmanın en çok anlam kazandığı bayramlarda kardeşlik ve eşitlik duygularının yürekten hissedildiğini hatırlatarak “Umuda ve mutluluğa vesile olan bir bayramı daha hemşehrilerimiz ve tatilini geçirmek üzere Anadolu’nun dört bir yanından gelen misafirlerimizle birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Başkan Aras, mesajında şunları kaydetti:

“Bayramlar, yoksullara, muhtaçlara, çaresizlere yakınlaştığımız, kini ve nefreti bir kenara bırakarak sevgiyle kucaklaştığımız çok özel günlerdir. Bu değerli günlerde birbirimize, yaşadığımız kente ve ülkemize sahip çıkmak ise bambaşka bir anlam kazanmaktadır.

Asırlardan bu yana kadim medeniyetlerin kültürlerine tanıklık eden Bodrum’dan ülkemize ve dünyaya  barış, hoşgörü, sevgi ve dostluk enerjisi gönderdiğimiz bu müstesna günlerde, huzurun egemen olduğu, farklılıkların sevgiyle kucaklandığı, ayrışma ya da ötekileştirme olmadan, sadece insani değerlerin yüceltildiği bir gelecek umuduyla, daha nice bayramları bir arada ve huzur içinde kutlamayı diliyoruz.

Bayramı şehitliklerde karşılayarak, evlatlarına, eşlerine dualarıyla seslerini duyurmaya çalışan tüm şehit yakınlarımıza sabır diliyor, bu topraklara her alanda özgürlüğü hakim kılan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere şehitlerimizi saygıyla anıyor, gazilerimize minnet ve şükran duygularımı sunuyorum.

Bu duygularla, Kurban Bayramı’nın ülkemize ve tüm İslam dünyasına mutluluk, esenlik ve barış getirmesini diyorum.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu