AsayişGündemManşet

SUÇ MAKİNESİNE JANDARMA KISKACI…

18 farklı suçtan aranan cezaevi firarisi Bodrum’da Jandarma ekiplerince yakalandı.

Cezaevi firarisi olan ve hakkında 9 farklı hırsızlık, 4 farklı konut dokunulmazlığını ihlal etme, 1 işyeri dokunulmazlığını ihlal etme, 1 kamu malına zarar verme, 1 mala zarar verme, 1 hükümlü veya tutuklunun kaçması, 1 tehdit, 1 hükümlü veya tutukluların ayaklanması suçlarından toplam 18 farklı suçtan arama kararı bulunan Gökhan Ö. isimli şahsın yakalanmamak için sürekli kılık değiştirdiği ve sürekli farklı araçlar kullandığını tespit eden Jandarma ekipleri operasyon başlattı.

Zanlının son kullandığı aracı tespit eden jandarma ekipleri Akyarlar Mahallesi Kemer Mevkii’nde bulunan ailesinin yanına geleceği yönünde duyum alınması üzerine şahsın yakalanması maksadıyla, Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Jasat Timi, KOM Takip Timi ve İstihbarat Timi tarafından sivil araçlar ile bahse konu aracın gizli bir şekilde takibe aldı.

Muhtemel kaçış istikametleri de tutan Jandarma ekipleri bölgeyi adeta abluka altına aldı. Firari zanlının kullandığı otomobilin bölgeye girdiğini tespit eden ekipler araca dur ihtarında bulunuldu. Ancak araç hızla kaçmaya başladı. ve yapılan ısrarlı takip sonucunda sivil timler ve motorize timler tarafından aracın takip edilerek durduruldu.

Araçta yakalanan zanlı gözaltına alındı ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.  Adliye girişinde zanlıyı görüntülemek isteyen basın mensupları zanlının yakınları tarafından tartaklanarak engellendi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu