GündemKültür SanatManşet

RESİM VE KARİKATÜR KURSU DEVAM EDİYOR

Milas Belediyesi tarafından açılan yaz dönemi resim ve karikatür kursuna öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Haziran ayında başlayan kurslara şimdiye kadar 36 öğrenci müracaat etti.

Milas Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü tarafından resim ve karikatür branşında ücretsiz yaz dönemi kursu açıldı.  Yoğun ilgi gören kursta, çocuklar için resim ve karikatür dallarında eğitim veriliyor.   Sanatçı Mehmet Nergiz tarafından Turhan Selçuk Karikatürlü Ev’de Salı ve Cuma Günleri 16.00 – 17.00 saatleri arasında verilen kurslarda, kursiyerler yoğun bir eğitim alıyorlar. Kursiyerlerin, alacakları eğitim sırasında birçok çalışma yapması ve bu eserlerden oluşan bir sergi düzenlenmesi planlanıyor.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, vatandaşın talebine göre kursları düzenlediklerini söyledi. Öğrencilerin kursa yoğun ilgi gösterdiğini belirten Başkan Tokat; “Resim, karikatür, müzik ve İngilizce alanlarında çocuklarımız için kurslar başlattık. İsteyen herkesin katılım sağlayabilmesi için kurslarımızı ücretsiz yaptık. Hemen her yaştan kursiyerimiz var. Milas Belediyesi olarak sanatsal ve kültürel hizmetlere önem veriyoruz. Kurslarımızdan yararlanmak isteyenleri bekliyoruz” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu