EkonomiGündemManşetTurizm

BESİAD BAKANLIKTA…

Besiad; 8. İş İnsanları Zirvesi hazırlıklarına Turizm Bakanı Daveti ile başladı.

Besiad, yerel iş insanlarının iletişimlerini kuvvetlendirip, birlikte iş yapma oranlarını artırmak için 7 yıldır düzenlediği ‘’İş Tanıtım Toplantıları’’nı ülke çapında bir iş zirvesine dönüştürüyor.

Bu yılın Ekim ayında, ‘’8. Besiad İş İnsanları Zirvesi’’ adı altında düzenlenecek olan kapsamlı etkinliğe Türkiye’nin dört bir yanından 200’ün üzerinde iş insanı, aileleri ile birlikte katılabilecek. Türkiye’nin her yerinden belli segmentin üzerinde firmaların Bodrum’da bir araya geleceği randevulu B2B görüşmelerin olduğu etkinlik, aynı zamanda bir tatil programı ve Bodrum tanıtım programına dönüştü.

Besiad Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kaplan; 8. Besiad İş İnsanları Zirvesi’ne teşriflerini rica etmek üzere; Türkonfed Başkanı Sn. Orhan Turan ve Tüsiad Yönetim Kurulu Üyesi Sn. İrem Oral Kayacık, Turizm Bakanımız Sn. Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret etti. Genel olarak Bodrum ve turizm konularının da istişare edildiği görüşmede, Engin Kaplan; Bodrum’un sorunları ve çözümleri üzerine fikir ve önerilerini paylaştı. Aynı zamanda Besiad’ın Devlet Opera ve Balesi’nin Bodrum Kalesi’nde düzenlenen etkinliklerine verdiği desteklerde konuşuldu.

İlk daveti Kültür ve Turizm Bakanı Sn. Mehmet Nuri Ersoy’a yapılan ‘’Besiad 8. İş İnsanları Zirvesi’’ ile ilgili tanıtım ve davet faaliyetlerine devam edilecek. 

Oldukça güçlü bir ekip ile hazırlığı devam eden bu zirve; hem kriz ortamında yaratılacak sinerji ile katma değer yaratan iş birliklerine vesile olacak, hem de Bodrum’un tanıtımına yönelik çok önemli bir organizasyona dönüşecektir.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu