ÇevreGündemManşet

O KAVŞAK KÖPRÜLÜ HALE GELECEK…

Milas-Bodrum karayolunun 5. kilometresindeki kontrolsüz kavşak, AK Parti Milletvekili M. Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan ve İl Başkanı Kadem Mete’nin girişimleriyle köprülü hale getiriliyor.

Özellikle yaz aylarında trafik yoğunluğuyla birlikte bugüne kadar çok sayıda trafik kazasının yaşandığı Baharlı Kavşağında çalışmalar başlatıldı.

Kavşakta, Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri dün itibariyle çalışmalarını başlattı. Köprülü şekilde planlanan kavşaktan, Bodrum başta olmak içinde turistik İncirliin Mağarası’nın da bulunduğu, Baharlı, Gökçeler, Ağaçlıhöyük, Yaka, Savran, Yaşyer, İçme, Damlıboğaz ve Dağarası mahallelerine de ulaşım güvenli biçimde sağlanabilecek.

Çalışmaları değerlendiren milletvekilleri; “Yaklaşık 1 yıldır buradaki kavşak için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızla görüşmeler yaptık. Kamulaştırmayla ilgili son pürüz de çözülünce Karayolları ekiplerimiz burada çalışmalarına başladı. Artık Bodrum, Milas-Bodrum Havalimanı, diğer turistik bölgelerimiz ve kırsal mahallelerimize ulaşım daha güvenli hale gelecek.Bugüne kadar o noktada bazı vatandaşlarımız maalesef hayatlarını kaybetti. Burada başka acılar yaşanmasın diye kavşağı güvenli hale getiriyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan’a, Karayolları Genel Müdürümüz Abdulkadir Uraloğlu ve diğer yetkililerimize teşekkür ediyoruz.Muğlamıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Çalışmaların yaklaşık 3 ay içinde tamamlanması bekleniyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu