GündemManşetSiyaset

EKREM İMAMOĞLU’NA COŞKULU KARŞILAMA…

Bir süredir Bodrum’da ailesi ile birlikte tatilde olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ile birlikte Muğla’ya giderek Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Ziyaret sırasında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan İmamoğlu, yaptığı konuşmada “Osman Başkanımız bizim duayenimiz. Belediyecilikte Türkiye’de iz bırakan büyüğümüz. Seçim bitti, hizmet başladı. Biz Türkiye’ye hizmet anlamında gelmiş geçmiş en önemli hizmeti yaşatmak zorundayız” dedi.

23 Haziran seçimlerinin ardından Muğla’nın Bodrum İlçesinde ailesiyle birlikte tatilini tamamlayanİstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ü ziyaret etti.  Ziyarette yaklaşık 3 bin kişi tarafından karşılanan Ekrem İmamoğlu Başkan Osman Gürün, CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu ve Milletvekilleri ile birlikte halkın karşısına çıktı.

Başkan Gürün, “İmamoğlu Topluma Umut Verdi”

Büyükşehir Belediyesi Başkanlık hizmet binasının önündeki coşkulu kalabalığa seslenen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Ekrem İmamoğlu’nun 23 Haziran seçimleriyle Türkiye ittifakı yarattığını ve hep birlikte geleceği inşa edeceklerini söyledi. Başkan Gürün, “  İmamoğlu olayı 31Mart’ı aşarak 23 Haziran’da İstanbul seçimi olmaktan çıktı. Türkiye’nin geleceği adına olağanüstü bir başarı kazandı. Türkiye ittifakı yarattı ve düşüncesi ne olursa olsun olursa olsun herkesi bir araya getirdi. Yıllardır umutsuzluk içinde olan toplum yeniden umuda ve gelecekle ilgili büyük beklenti içine girdi. Hep beraber geleceğide inşaa edeceğiz, Türkiye’yi 31 Mart ve 23 Hazirandan sonra başka bir Türkiye’ye çevireceğiz. Kendisine huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“İstanbul’a Yürüyerek Giderim”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün ardından halka seslenen Erem İmamoğlu, verilen destek nedeniyle mutluluğunu ifade ederken “Çok değerli başkanımız Osman Başkanımız bizim duayenimiz. Belediyecilikte Türkiye’de iz bırakan büyüğümüz. Tatil yaptığım için yazanlar çizenler oldu. Biz yorgunluk hissetmezsek de, çocuklarımın bana ihtiyacı var. Cennet köşemizMuğlamızın cennet ilçesi Bodrum’da tatil yaptım. Buraya gelmişken Başkanımızı ziyaret etmemek olmazdı. Buradan da birlikte bütün belediye başkanlarımızın katılacağı Afyon’da ki çalışma kampına geçeceğiz. Bizi burada yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Mütevazı bir çiçeğimle ziyarete gelmiştim ancak siz beni o kadar gururlandırdınız ki buradan İstanbul’a yürüyerek bile giderim” dedi.

“Ülkemizi Geleceğe Hazırlayacağız”

Seçimin bittiğini ve artık sorumluluklarının büyük olduğunun altını çizen Ekrem İmamoğlu,  “Türkiye’nin yeni bir atılıma, başlangıca ihtiyacı var. Hep birlikte ülkemizin geleceğini hazırlamakla ilgili sorumluluğumuz var. Yoksa gençlerimiz, analarımız, atalarımız, Mustafa Kemal Atatürk’ümüz bizden hesap sorar. Güzel, milli maneviyatı yüksek, birbirine bağlı en üst seviyede, etnik kökeni ne olursa olsun ışığı bol millet olacağız. Her yerde söylemiştim, burada da söylüyorum, her şey çok güzel olacak ve asla vazgeçmeyin.” dedi.

Konuşmaların ardından Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanlık ziyaret defterini imzalayan Ekrem İmamoğlu daha sonra Başkan Gürün ve yanındaki heyetle sohbet etti. Ardından diğer belediye başkanlarıyla birlikte Afyon’a hareket etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu