GündemKültür SanatManşet

BODRUM’DA SEYDİKEMER SERGİSİ…

Muğla Valisi Esengül Civelek Ressam ve Heykeltıraş Ali Rıza Başarır’ın “Tarihi, Kültürel ve Doğal Zenginlikleriyle Seydikemer” adlı resim ve heykel sergisinin açılışına katıldı.

Bodrum Su Altı Arkeoloji Müzesinde Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odasının katkılarıyla gerçekleştirilen serginin açılışına Vali Esengül Civelek, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır, Ressam ve Heykeltıraş Ali Rıza Başarır ve vatandaşlar katıldı.

Serginin açılışında konuşan Vali Civelek “Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası öncülüğünde Ressam Ali Rıza Başarır’ın eserlerinden oluşan “Tarihi, Kültürel ve Doğal zenginlikleriyle Seydikemer” sergisinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Serginin düzenlenmesinde emeği geçen Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerine diğer yandan da sergide değerli eserleri bulunan Ressam ve Heykeltıraş Ali Rıza Başarır’ı tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Açılışın ardından sergiyi gezen Vali Civelek, sergide yer alan eserlerle ilgili bilgiler aldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu