GündemKültür SanatManşet

SİNGAPUR YEMEKLERİ FESTİVALİNE BÜYÜKELÇİ ZİYARETİ!

Singapur Büyükelçisi Jonathan Tow Singapur Lezzetlerini tatmak için Bodrumdaydı..

Ağzının tadını bilenler her yaz Allium Villas Resort’ta yeni ve ayrıcalıklı tatları deneyimleyebilir.Bu Temmuz’da da Singapur’dan gelen iki usta şef Yalıkavak’ta sizi lezzet yolcuğuna çıkarıyor. Sınırlı süre için özel yemeklerini yapıp tanıtacak olan Singapurlu şefler, Allium Villas Resort Bodrum’un içinde yer alan Ayva Restaurant’ta misafirlerini ağırlıyor.12-28 Temmuz tarihleri arasında devam edecek olan Singapur Yemek Festivali, otel dışından gelecek olan misafirlere de açık ve Singapur mutfağını deneme fırsatını sunuyor.

Büyükelçi’den yemeklere tam not!

Allium Villas Resort Bodrum’da gerçekleştirilen Singapur Yemekleri Festivali’nin açılışına özel gelen Jonathon Tow, Singapur lezzetlerini Türkiye’de test etme fırsatı buldu. En ince detayına kadar Singapur mutfağını Türkiye’ye taşıyan Allium Villas Resort Bodrum ekibi, Singapur’dan getirdiği iki usta aşçı ile işbirliği yaparak, Temmuz ayında misafirlerine lezzet şöleni yaşatıyor.

Açılışa katılan ve yemekleri çok beğendiğini belirten Jonathon Tow, kültürler arası böyle organizasyonlar yapmanın önemine değindi ve hem Singapurlu aşçılarla hem de Allium Villas Bodrum ekibi ile birebir tanışarak tebrik etti.Allium Villas Resort Bodrum Genel Müdürü Marco Rabbia ise, her yıl farklı bir mutfağı otellerine taşıdıklarını belirterek, 12-28 Temmuz tarihleri arasında misafirleri Allium Villas Resort Otel içindeki Ayva Restoran’da ağırlamaktan memnun olacağını ekledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu