GündemManşetSpor

MASTERLARDAN 8 MADALYA

İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Türkiye Yüzme Federasyonunun (TYF) 2018 – 2019 faaliyet programında yer alan ve Zafer Atamer adına düzenlenen TYF – Uluslararası Masterlar Yaz Yüzme Şampiyonası bugün başladı. Daha önce Alsancak Atatürk Yüzme Havuzunda yapılacağı açıklanan 5-7 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenlenen TYF-Masterlar Yaz Yüzme Şampiyonası Alsancak Atatürk Yüzme Havuzunun tadilata alınması sebebiyle, İzmir Narlıdere Olimpik Yüzme havuzunada gerçekleşti.

Müsabakanın ilk gününde yapılan bayanlar ve erkekler 200m Kurbağalama, 50m Kelebek ve 200m Serbest branşlarında B.B Bodrumspor Master Yüzücüleri, kendi yaş guruplarında aldıkları başarılarla kürsüde Bodrum’u gururlandırdılar. 

Yarışlara Banu Belkıs Güner, Defne Arcan İçözü, Arda Akman, Mehmet Pınar, Engin Çolpan, İzzet Günel ve İbrahim Demiröz’den oluşan 6 kişilik bir yarışmacı kadrosuyla katılan Bodrumspor Master Yüzme sporcuları, yarışların ilk gününde bir Türkiye Rekoru ve 5 Altın, 3 Gümüş olmak üzere toplam 8 madalya alarak Bodrumspor bayrağını kürsüde dalgalandırdılar. 200m Kurbağalamada daha önce 2015 yılında 3:24.53’lük derece ile Ali Camat’a ait olan 55-59 Yaş 200m Kurbağalama rekorunu kırarak 3:16.10ile 200m kurbağalama 55-59 Yaş Erkekler Türkiye rekorunun sahibi olan Mehmet Pınar, Bodrum’a yeni bir rekor daha kazandırmış oldu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu