AsayişGündemManşet

SOKAK ORTASINDA SİLAHLA YARALAMA…

Bodrum’da işletmecilik yapan A.E.C., husumetli olduğu bir kişi tarafından silahla yaralandı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Olay, akşam saatlerinde Neyzen Tevfik Caddesi Cizdar Sokak üzerindeki bir işletmede yaşandı. İddiaya göre mekanın işletmecisi A.E.C. adlı vatandaş, alacak verecek meselesinden dolayı husumetli olduğu M.K.Ö. ile işletmenin içerisinde tartışmaya başladı. Yaşanan tartışma mekanın önünde devam etti. M.K.Ö. adlı şüpheli yanında getirdiği tabancayla A.E.C.’yi sağ bacağından ve sağ ayağından vurdu. A.E.C., kanlar içinde yerde kalırken saldırgan koşarak bölgeden uzaklaştı.

İhbar üzerine olay mahalline 112 Acil Sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralı ambulansa alınıp hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Sokak ve caddeleri tutan polis ekipleri, saldırganı kısa sürede yakaladı. Şahsın, olay mahalli yakınındaki saksının arkasına gizlediği suç aleti silah da polis ekiplerince bulundu.

Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılan A.E.C.’ye bacağına ve ayağına sıkılan kurşunların girip çıktığı öğrenildi. Tedavisi devam eden yaralının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu