GündemManşetSiyaset

MİLLETVEKİLİ VE BAŞKANLARIN ANKARA TEMASLARI

AK Parti Muğla Milletvekilleri M. Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, Muğla ve ilçelerinin çeşitli alanlarda yatırım bekleyen konularıyla ilgili bir günde bakanlık ve bürokrasi düzeyinde çok sayıda görüşme gerçekleştirdi.

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, Muğla ve ilçelerindeki kamu yatırımları için temaslarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Demir ve Gökcan, beraberlerinde Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir’le ilk olarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i ziyaret etti. Ziyarette henüz hattı bulunmayan Milas ve Kavaklıdere ilçelerine doğalgaz verilmesi, özellikle Yatağan ve Kavaklıdere ilçelerini ilgilendiren mermer atıklarının yeniden ekonomik değer olarak kazandırılması için belediyelere yer tahsisi konularında görüşmeler yapıldı.

Ayrıca, Köyceğiz ilçesi trafo ihtiyacının da 2020 yatırım programına alındığı müjdesi de Bakan Dönmez tarafından Muğla heyetine bildirildi.

İkinci ziyaret, aynı heyetle birlikte Kültür ve Turizm Bakan YardımcısıSerdar Çam’a gerçekleştirildi. Ziyarette Muğla genelindeki arkeolojik kazılarla birlikte Yatağan’daki Stratonikeia antik kentine işçi desteği, ilimizdeki turizm yollarının durumları konusunda talepler iletildi.

Bir diğer ziyaret de Adalet Bakan Yardımcısı Selahattin Menteş’e yapıldı. Ziyarette Muğla’da yapımı planlanan Muğla merkez ce Yatağan Adliye Sarayları görüşüldü.

Son ziyaret Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’na gerçekleştirildi. Buradaki görüşmede de Yatağan merkezde bulunan kavşaklardaki düzenlemeler, Yatağan-Kavaklıdere yolunun iyileştirilmesi, yapımı devam eden Marmaris-Datça karayolunun durumları masaya yatırıldı.

Olumlu geçen ziyaretlerde, Muğla heyetinin ilettiği konularda Bakanlık düzeyinde çalışmaların başlatıldığı belirtildi.

Ziyaretleri değerlendiren milletvekilleri, Muğla için durmaksızın hizmet üretmeye devam edeceklerini belirterek, “Muğlamızın tamamında çeşitli alanlardaki yatırımlarla ilgili Bakanlıklarımızla temaslarımızı sürekli kılıyoruz. Tüm Bakanlarımızın Muğlamıza özel bir ilgileri var. İlettiğimiz tüm konularda olumlu gelişmeler yaşanıyor. Sayın Bakanlarımıza, bakan yardımcılarımıza ve bürokratlarımıza teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu