AsayişGündemManşet

APART ODASINDA BEBEK CENAZESİ…

Bodrum’da bir apart otelin odasında doğan bebek yaşamını yitirdi. Olayla ilgili anne gözaltında.

Gümbet Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir apart otelde kat görevlisi olarak çalışan M.D., akşam saatlerinde otelin personel lojmanında kendi imkanlarıyla doğum yaptı. 8 aylık olduğu öğrenilen kız bebek yaşamını yitirdi.

Anne M.D.’nin bebeğin ölü doğduğu gerekçesiyle sağlık ekiplerinden yardım istemediği iddia edilirken oda arkadaşı ise durumu ihbar etti. İhbar üzerine bölgeye polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde yeni doğan bebeğin yaşamını yitirdiğini tespit etti. M.D. sağlık ekiplerince önce Bodrum Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Tedavisinin tamamlanmasının ardından ise gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

8 aylık bebeğin cansız bedeni ise yapılan incelemenin ardından Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Bebeğin kesin ölüm sebebi, yapılacak otopsinin ardından belli olacak. 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu