AsayişÇevreGündemManşet

İŞYERLERİNİ TEHDİT EDEN YANGIN

Bodrum’da bir mobilya atölyesinin yakınında çıkan yangın önce otluk alana ardından makilik alana sıçradı. Kuvvetli rüzgar ile kısa sürede yayılan alevler bölgede bulunan işyerlerini tehdit ederken itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede kontrol altına aldı.

Ortakent Yahşi Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir mobilya atölyesinin yakınında başlayan yangın kuvvetli rüzgarında etkisiyle önce otlara ardından makilik alana sıçradı. Mobilya atölyesinin dışarıdaki malzemelerinede sıçrayarak kısa sürede büyüyen yangına Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum İtfaiye Grup Amirliğine bağlı ekipler ile Milas Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı ekipler sevk edildi. Ekipler, kuvvetli rüzgar ile birlikte alevleri zor şartlarda kontrol altına aldı.

İşyerlerini de tehdit eden yangına bazı çalışanlar çöp kovaları ile taşıdıkları su ve hortumlar ile müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin yoğun çaba sarf ettiği yangın yaklaşık bir saat içinde kontrol altına alındı. Yangına iş makineleri de müdahale ederek ekiplere destek verdi. 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu