AsayişGündemManşet

İL GÖÇ KURULU TOPLANDI

Yabancıların toplumla olan karşılıklı uyumlarını kolaylaştırmak, yabancılara sosyal hayatta üçüncü kişilerin aracılığı olmadan bağımsız hareket edebilmelerini kolaylaştıracak bilgi ve beceriler kazandırmak, eğitim, sağlık, sosyal hizmetler, yerel hizmetler vb. alanlarda karşılaşılan sorunlara ilişkin çözüm önerilerinin ve düzenlenecek projelerin iş birliği içerisinde yürütülmesini sağlamakla görevli İl Göç Kurulunun ilk toplantısı Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında yapıldı.

Sekretaryası İl Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından yapılan toplantıya Vali Esengül Civelek’in yanı sıra; Vali Yardımcısı Rıza Dalan, MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanı Binbaşı Oğuz Eryılmaz, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve STK temsilcileri katıldı.

Toplantı gündem maddelerinin görüşülmesi ve kurul üyelerinin uyum konusuna ilişkin görüş ve önerilerinin alınmasının ardından sona erdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu