GündemManşet

BAŞKAN ARAS, UMURÇA’DAN GİRDİ KUMBAHÇE’DEN ÇIKTI

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, sezonun başlamasıyla birlikte turizm merkezlerinde denetlemelerini sıklaştırdı. Eskiçeşme Mahallesi’nde vatandaşla buluşan Aras, dün de Umurça ve Kumbahçe Mahallesinde denetleme yaptı.

Bodrum’u karış karış dolaşarak sorunları yerinde gören ve müdahale sürecini hızlandıran Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Belediye elinin değmediği sokak, hizmetlerimiz ulaşmadığı vatandaş kalmayacak.” dedi.

Başkan Ahmet Aras, Başkan Yardımcıları Turgay Kaya, Önder Batmaz, Ummahan Yurt ve birim müdürlerinin Umurça turu; Umurça İlkokulu yakınlarından başladı. Burada Mahalle Muhtarı Zeynep Finikelioğlu ile mahalle sakinleri tarafından karşılanan grup, Derviş Görgün Caddesi’nden Kumbahçe’ye kadar dolaştı. İlk olarak kaldırım sorunlarının giderilmesi talimatını veren Başkan Aras bazı ara sokaklara girerek vatandaşların taleplerini dinledi. Caddedeki esnaflarla tek tek görüşen Aras, kaldırım üzerini gerek araçlarıyla gerekse eşyalarıyla işgal edenleri uyardı.

ELİMİZİN DEĞMEDİĞİ SOKAK KALMAYACAK

Ara sokaklarda yanmayan aydınlatma lambaları, ana güzergah üzerinde görüntü kirliliği yaratan eski inşaat kalıntıları, ot ve çöp temizliği konularının gereği için ilgili birim müdürlerine talimat veren Başkan Aras, “Belediye elinin değmediği sokak, hizmetlerimiz ulaşmadığı vatandaş kalmayacak. Bizler vatandaşlara hizmet etmek için varız. Seçimlerde oy istemek için gelmediğimiz bu sokaklara şimdi hizmet için geliyoruz, gelmeye de devam edeceğiz. ” dedi.

Devriş Görgün Caddesi’nden sonra Kumbahçe Mahallesi Atatürk Caddesi’ne geçen Başkan ve beraberindekiler buradan Kumbahçe Plajına indi. Kıyı şeridindeki işletme sahipleri ile görüşen Başkan Aras yolda karşılaştığı turistlere de iyi tatiller demeyi ihmal etmedi. Cumhuriyet Caddesi üzerindeki esnaflara işgaliye ve hanutçuluk konusunda uyarılarda bulunan Başkan Aras sıfır işgaliye ile işletmesini düzenleyen esnafları tek tek tebrik etti. Zabıta ekipleri ise uyarılara aldırış etmeyen bazı işletmeler hakkında tutanak tuttu. 

Belediyeye ait Mahfel Kafe’de de denetim yapan Başkan Aras, kafe çalışanları ile görüştü. Kafenin dolaplarını ve mutfağını inceleyen Bodrum Belediye Başkanı, daha sonra müşterilerle kısa süre sohbet ettikten sonra enstrümanları ile şarkılar söyleyen gençlerin arasına karıştı. Eline gitarı alan Başkan Aras, “Bodrum Bodrum” şarkısını söyledi. Aras ve beraberindekiler daha sonra vatandaşların da katılımıyla genç müzisyenlerin seslendirdiği İzmir Marşı’na eşlik etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu