AsayişGündemManşet

JANDARMADAN İNSAN TACİRİ AVI…

17 Haziran günü sabah saatlerinde Turgutreis Mahallesi Hüseyin Burnu açıklarında meydana gelen ölümlü göçmen kaçakçılığı olayı ile ilgili olarak yapılan soruşturma kapsamında 15 şüpheli tespit edildi.

Olay günü sağ kurtulan 31 göçmen ile mülakat yapan Jandarma ekipleri, kurtulanlar arasında bulunan Filistin uyruklu bir kişinin tekneye kaptanlık yaptığını, kaldıkları otelleri ve güvenlik kamera görüntülerinden olayda kullanılan araçları belirledi. Ayrıca, göçmenlerin denize çıktıkları noktada arama yapan ekipler buldukları bir çanta içindeki Suriyeli bir şahsa ait ehliyet ve yakıt fişi üzerinde bulunan araç plakasından da olayı derinlemesine soruşturmaya başladı. 

Toplanan deliller ve bilgiler doğrultusunda tespit edilen 15 şüpheliden ele geçirilen, 3 Türk, 1 Irak, 4 Suriye, 1 Filistin vatandaşı olmak üzere 9 kişiyi sabah saatlerinde adli makamlara sevk edildi. 6 Suriye uyruklu şüphelinin yakalanması için çalışmalara devam edildiği bildirildi.

Göçmen Kaçakçılığı olayında kullanıldığı tespit edilen ve el koyma kararı çıkarılan 6 adet araçtan 2’sine el konuldu 4 araç aranıyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu