AsayişEğitimGündemManşet

ÖĞRENCİLERİN KISA FİLM DENEMESİ…

Bodrum Kısa Film Atölyesi’nin, Atatürk İlkokulu’nda çektiği “Doğruluk Sandalyesi” adlı kısa metraj filmin gösterimi yapıldı.

Atatürk İlkokulu 3/A sınıfında çekilen “Doğruluk Sandalyesi” adlı 14 dakikalık filmi Serkan Turaç yazıp yönetti. Sınıftaki 29 öğrencinin de rol aldığı filmin çekimleri ise 2 gün sürdü. Film, dün akşam Oasis Cinemarine Sinemaları’nda gösterildi. Gösterime, öğrencilerin yanı sıra veliler de yoğun ilgi gösterdi. Etkinlik sonunda set çalışanları ve öğrenciler fotoğraf çektirdi.

Filmin yönetmeni Serkan Turaç, gösterim sonunda yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

“Bodrum Kısa Film Atölyesi olarak bu 3’üncü filmimiz. Bu sefer bir bayram, bir karne hediyesi olarak çocukları çektik. Doğruluk Sandalyesi ismini taşıyor. Atatürk İlkokulu Kenan Tunç’un sınıfında bunu gerçekleştirdik. Kısa metrajda birçok şeyi anlatmak istedik. Bu da doğruluk üzerine bir filmdi. Sınıftaki 29 çocuğumuzun hepsi oynadılar ve ortaya keyifli bir film çıktı. Önümüzdeki süreçte Bodrum Kısa Film Atölyesi’nin festivallere göndereceği “Oğul” filmi var. Onun için hazırlanıyoruz, bu bizim için ön bir çalışma oldu. “Oğul” filmi de Bodrum’da çok ses getirecek.”

Doğruluk Sandalyesi filminin 2 gün sürdüğünü ifade eden Turaç, “2 gün sürdü ve mekan olarak genellikle okulu kullandık.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu