GündemKültür SanatManşet

DANS BRANŞINDA İLK MİLLİ SPORCULARIMIZ…

Oasis alışveris merkezinde hizmet veren Seashine Dans Akademi Türkiye ve yurtdışında aldığı başarılı ödüller sonucunda 6 sporcusunu Bodrum da ilk defa olmak üzere Milli sporcu yaptı.

9 haziran 2018 tarihinde Türkiye Şampiyonasında aldıkları 2. lik ile Makedonya ya International Dance Organization IDO yarışmasına katılan Seashine Dans Akademinin 6 sporcusu ( Jasmin Atalay , Polen Çevik , Aylin Yay, Azra Özçırpan, İris Anadol ve Göksu Dila Yuvanç) Makedonya da her ülkenin şampiyonları 13 Takım 78 Sporcu içinden Finale kalarak Milli Sporculuğu almaya hak kazandılar. 

Milli sporculuk belgesiyle özel kolejlerden %100 e varan indirim ve Lgs sınavına ek puan alacak çocuklar İleride bu belgeyle kolayca üniversitelerin B.E.S.Y.O bölümüne de kolayca girebilecek.

Seashine Dans Akademinin çocuk dansları branşının eğitmeni Daria Shramko ise ” Milli sporcu olmakdan dolayı onur duyuyoruz ama çalışmalarımızda eskisinden daha fazla hırslı ve azimli şekilde çalışarak Bodruma ve Kulübümüze daha fazla derece kazandırmak istiyoruz ” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu