AsayişGündemManşet

GAZETECİLER ÖLÜMDEN DÖNDÜ…

İstanbul’dan görevli olarak Bodrum’a gelen gazetecileri taşıyan tekneye, bölgede bulunan bir otele ait sürat teknesi çarptı. Teknede bulunan 4 gazeteci ile tekne kaptanı ölümden döndü.

Turizm haberi yapmak için ilçeye gelen Hürriyet Gazetesinden Cenker Tezel, Tv 100 Muhabiri Metehan Ekşi ve  Habertürk-Bloomberg Tv Muhabiri Onur Aydın, kiraladıkları tekne ile denize açıldı.

Bugün saat 17.00 sularında Cennet Koy yakınlarında haber çalışması yapan gazetecilerinin bulunduğu tekneye, yakında bulunan bir otele ait sürat motoru hızla çarptı. Çarpışma sırasında 4 gazeteci denize atlarken, kaptan Osman Demirkoz ise tekneden çıkamadı.

Gazetecilerin teknesine çarpan tekne hızla bölgeden uzaklaşırken, denize düşen 4 kişi ile olayda büyük hasar gören balıkçı teknesinde yaralanan kaptan, çevredeki bir tur teknesi tarafından  Gündoğan Limanına götürüldü.

Ayağından ağır şekilde yaralanan tekne kaptanı ambulansla çevredeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Olaydan şans eseri yara almadan kurtulan gazeteciler ise Yalıkavak Marina’da bulunan Sahil Güvenlik Komutanlığı’na giderek kendilerine çarpan tekne kaptanından şikayetçi oldu.  Gözaltına alınan şüphelinin işlemleri sürerken olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu