GündemManşetTurizm

BAKAN ERSOY, ÖNCE PLAJI SONRA KUZEY HENDEĞİNİ AÇTI

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bodrum için verdikleri sözleri tek tek yerine getirdiklerini ifade ederek sırada Sualtı ve Arkeoloji Müzesinin olduğunu söyledi.

Sabah saatlerinde helikopter ile Dalaman’dan Bodrum’a gelen Bakan Ersoy’u Bakan Yardımcıları, Kaymakam Bekir Yılmaz, Milletvekili M.Yavuz Demir, Belediye Başkanı Ahmet Aras, Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Özmen ile bazı yönetim kurulu üyeleri ve İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Yörükoğlu karşıladı.

İlk olarak Turizm Bakanlığı tarafından TURAŞ’a yaptırılan Türkiye’nin ilk Halk Plajının açılışını yapan Bakan Mehmet Nuri Ersoy, 400 kişi kapasiteli plaj girişinin ücretsiz olduğunu yiyecek içecek fiyatlarının da diğer işletmelere oranla uygun olduğunu açıkladı.

Buradan Ak Parti İlçe binasına geçen Kültür ve Turizm Bakanı partililerle bayramlaştıktan sonra Bodrum Kalesine geçti. Burada Kuzey Hendeğindeki gösteri alanında incelemeler yapan Bakan söz verildiği gibi 1 Haziran’dan itibaren gösteri alanın hazır duruma getirildiğini ve 10 Haziran’da ilk gösterinin sahneleneceğini ifade etti.

Bakan Ersoy ayrıca, Bodrum için söz verilen projelerden Halk Plajı, Kalenin bir bölümünün ziyarete açılması ve gösteri alanın tamamlanmasından sonra geriye Sualtı ve Arkeoloji Müzesini yapımının kaldığını bu konuda da Bodrum Mimarlar Odası ile işbirliğinde çalışıldığını ifade etti.

Açıklamanın ardından kalede incelemelerde bulunan Bakan, Ersoy daha sonra Kale Caddesinde vatandaşlarla ve yabancı turistlerle merhabalaştıktan sonra ilçeden ayrıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu