GündemManşetMekanTurizm

LUJO’DA KARNAVAL HAVASI DEVAM EDİYOR!

Karnaval denince aklınıza ne geliyorsa Lujo’nun dört gün dört gece süren büyük açılış partisinde bolca yer aldı. Misafirlerin kah izleyici, kah katılımcı olduğu karnaval havası Lujo’da sezon boyunca devam edecek.

Lujo eğlence konusundaki iddiasını bir kez daha kanıtlamış oldu. “Sanat ve Keyif” temasını benimseyen Lujo, dört gün dört gece süren etkinliklerde sanat sohbetleri, sokak müzisyenleri, akrobatlar, ateş dansçıları, soğuk heykeller,pandomimciler, gösteri grupları ve konserler ile misafirlerine karnaval havasını yaşattı. Her gece Puppet Arena’da sahne alan ünlü isimler ve Indigo’nun partileri ile eğlence gün sonuna kadar devam etti.

Karnaval Boyunca Sahnede Ünlü İsimler

Açılış gecesinin konseri, duyurulduğu andan beri heyecanla beklenen Boney M. grubunundu! Ünlü grubun kurucuüyelerinden Maizie Williams’ın da sahne aldığı ve herkesin dillerinde olan şarkılarını söylediği konseri takip eden gecelerde de sahneDella Miles ve Emir Ersoy performansları ile doldu. Karnavalın son gecesinde ise Gentlemen’s Club şovunun ardından ünlü Dj. Can Hatipoğlu ve ateş dansçıları Indigo’da eğlenceyi doruklara taşıdı.

Herkesin Karnavalı

Büyük karnavalda gün boyu devam eden birbirinden farklı ve eğlenceli aktiviteler ile misafirler kendilerine uygun keyif anını seçme şansını yakaladı. Eğlencenin adresi IndigoBeachClub’da“body marbling” etkinlikleri ve partiler ruhu genç olan tüm misafirlerin akınına uğradı. Lujo’nun daveti ile karnavala katılan Milas Belediyespor’un profesyonel oyuncuları ile yapılan plaj voleybolu turnuvasında, sporsever misafirler otelin resim öğretmeninin hazırladığı özel el yapımı kupa için mücadele etti. Mandala, kilden tütsülük, çiçekten aksesuar, resim gibi atölyeler ile sanatsever misafirler hoşça vakit geçirdi. 

Lujo’nun odalarına bıraktığı karnaval maskeleri, şapkalar ve aksesuarlar ile tüm misafirler bu eğlencenin havasına katıldı. Çocuklar ise Kijo’da kendi karnaval maskelerini kendileri boyadılar, boyamaya doyamayınca soğuk heykellerin kıyafetlerini de renklerle bezediler. Özel kostümleriyle Lujo’nun her yanına dağılmış olan kostümlü heykelleri gören herkesin hayret dolu bakışları karnavala renk kattı.

Sanatçı Ender Güzey ile Lujo birlikteliği

Sezon boyunca devam edecek ilgi çekici bir iş birliği de ARThill’in kurucusu Ender Güzey ile başlatıldı. Öncelikle Lujo’da seçkin içkilerin sunulduğu Pablo Esco Bar’ın girişinde Ender Güzey’in “Metamorfoz Zeus” adlı sergisi kuruldu. Aynı zamanda Lujo misafirlerinden özel bir grubun sanatçıyla yemek-şarap eşleşmesi eşliğinde sohbet etme fırsatı bulacağı “Ender Güzey ile Sanat Sofraları” etkinliğinin ilki de karnaval kapsamında gerçekleştirildi.

Etkinliğin farklı gruplarla sezon boyunca devam etmesi planlanıyor.

Birbirinden renkli etkinlikleri, gurme restoranları ve barları, dillere destan partileriyle sıra dışı Lujo farkını yaşamak için siz de şimdiden planlarınızı yapın.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu