GündemManşet

BAŞKAN ARAS’TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bayramların birlik ve beraberlikten yana tüm değerlerimizi bir kez daha hatırlatan kutsal günler olduğunu söyleyen Aras, “Bodrum’da yaşayan ve tatilini geçirmek üzere Bodrum’a gelen vatandaşlarımızın ve tüm milletimizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Gönül coğrafyamızı güzelleştiren ve kalplerimizi sevgi, dostluk, kardeşlik ve dayanışma hisleriyle dolduran bir Ramazan ayını geride bırakarak, bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğu içindeyiz. Toprağı, havası ve suyu, hoşgörünün ve umudun enerjisiyle güzelleşen Bodrum’umuzda, Ramazan ayını tüm değerleriyle birlikte huzur içinde yaşadık. İftar sofralarında hep birlikte oruç açtık, misafirlerimizi Ramazan bereketiyle ağırladık, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dost elimizi uzattık. Şimdi aynı duygularla ve tatilini geçirmek için ilçemize gelen misafirlerimizle birlikte Ramazan Bayramımızı kutluyoruz.

Mübarek Ramazan Bayramı’nın Bodrum’da, ülkemizde ve bütün dünyada huzur içerisinde geçmesini, manevi iklimiyle bizleri kuşatan Ramazan ayının hatırlattığı değerlerle dolu olmasını diliyorum. Dünyanın birçok yerinde savaş ve zulüm hüküm sürerken, barışın, hoşgörünün, umudun ve sevginin kenti Bodrum’dan yükselen güzelliklerin ülkemizin her köşesine ve tüm dünyaya yayılarak çoğalmasını yürekten temenni ediyorum.

Bu güzel coğrafyayı bizlere vatan yapan başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı şükran, saygı ve minnetle anıyor, ülkemizin birlik ve dirliğinin sonsuza kadar sürmesi inancıyla Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu