AsayişGündemManşet

VALİ CİVELEK TEDBİRLERİ YERİNDE İNCELEDİ

Muğla Valisi Esengül Civelek Ramazan Bayramı ve turizm sezonunun başlaması nedeniyle vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde seyahat etmeleri ve trafik kural ihlallerinin en aza indirilmesini sağlamak amacıyla polis ve jandarma yol kontrol noktalarını ziyaret ederek, alınan trafik tedbirlerini yerinde denetledi.

Vali Civelek Ramazan Bayramı dolayısıyla il genelinde alınan trafik tedbirlerini kapsamında ilk olarak Gökova yol kontrol noktasını ziyaret etti. Burada alınan tedbirler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Civelek trafik denetimlerini inceledi.

Vali Civelek sürücülerden trafik işaret ve kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunarak, sürücü ve yolcuların Ramazan Bayramını kutladı.

Vali Civelek daha sonra Marmaris Çetibeli ve Köyceğiz yolu üzerinde bulunan yol kontrol noktalarında alınan tedbirleri denetledi.Sürücü ve yolcuların Ramazan Bayramını kutlayarak, iyi yolculuklar dileklerini iletti.

Ayrıca Ramazan Bayramı’nda trafik ekipleri aileleriyle seyahat eden çocuklara kırmızı düdük ve Trafik Karnesi dağıtarak, çocuklardan anne ve babalarının sürüşlerini bu karnelere değerlendirmeleri istendi.Çocukların doldurdukları karneleri 20 Haziran’a kadar, Twitter üzerinden@TrafikEgm hesabı ile #trafikkarnem etiketini kullanarak, EGM Trafik Hizmetleri Başkanlığı’na iletebilecekleri ve karneler arasından en çok beğeni alan ilk 100 karne sahibi çocuğun bisiklet ile ödüllendirileceği belirtildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu