GündemManşetSpor

13. GÖKOVA BİSİKLET TURU BODRUM’DAN BAŞLADI

Muğla Bisiklet Derneği ve BBK tarafından bu yıl 13. düzenlenen Gökova Bisiklet Turuna Türkiye’nin her yerinden çok sayıda bisiklet tutkunu katıldı. Bu yıl 13.sü düzenlenen Gökova Bisiklet Turu Bodrum’dan başladı.

Gökova’nın doğal güzelliklerin tanıtımını ve bisiklet sporunu özendirmeyi amaçlayan organizasyona bu yıl 250 si yarışmacı olarak, geri kalanı organizasyon görevlileri ve konuklar olarak 280 kişi katılıyor.

İlk gün Bodrum Antik Tiyatroda buluşan bisikletçiler daha sonra feribot ile Datça ya gittiler. 5. günün öğle saatlerinde Bodrumda bisiklet turu tamamlanacak. Gökova’nın keyfini güvenli ve huzurlu bir sürüşle doyasıya tadabilmeniz için günlük rotalara organize ediliyor. Akşam yemeği sonrası bisiklete dair sohbetler, müzikli, danslı, hediye çekilişli, eğlenceli geceler düzenleniyor

Bisiklet turuna katılanlar, Bodrum dan sonra   Çubucak, Akyaka, Ören, Yalıçiftlik’te oluşturacakları çadırlarında konaklıyorlar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu